Miele Compact C1 PowerLine

Uw recensie toevoegen
Product is rated as #1 in category Miele Stofzuigers
8.5
Gebruiksgemak9
Geluidsniveau8
Zuigprestaties8.5

Een compacte maar toch krachtige stofzuiger uit het assortiment van Miele. Dankzij de sterke Powerline motor met een hoge zuigkracht is deze machine klein van formaat, maar groot in prestaties. Geschikt voor kleine huishoudens, studenten en ouderen. Dankzij het lichte gewicht en kleine formaat van de machine is deze gemakkelijk te verplaatsen, ook langs trappen en nauwe ingangen.

Miele Compact C1 PowerLine
Miele Compact C1 PowerLine

Beschrijving

De Compact C1 Powerline editie van Miele is een compacte en kleine stofzuiger geschikt voor een klein huishouden, beginnende starterswoning of studenten. Het is de kleinere variant van de C2 & C3 versie, en deze 3 samen maken de bekende C serie compleet. Met een gewicht van 6,7 kg is de stofzuiger relatief licht en dankzij het kleine formaat van de machine is deze ook nog eens erg makkelijk te verplaatsen en zeer handbaar. Dit kan vooral van pas komen wanneer de stofzuiger getild moet worden langs een trap naar boven of langs een steil en smal trapgat.

Powerline

De Miele Powerline series heeft als toevoeging op deze C1 dat er een erg sterke motor in het apparaat verwerkt zit, die een hoge zuigkracht heeft. De motor heeft een vermogen van 890 Watt. Desondanks is het geluid dat deze machine produceert niet enorm hoog, en zit deze op een keurige 75 Decibel.

Gebruiksgemak

Deze stofzuiger is erg gemakkelijk in gebruik, en valt te scharen onder het zogenaamde plug-en-play principe. Na het uitpakken van de machine stop je de stekker in het stopcontact en kun je direct beginnen met stofzuigen. De machine heeft een actieradius van 9 meter, dus neem dit mee in de afweging van de aanschaf van het product. Grote kamers zouden eventueel baat hebben bij een stofzuiger met een langer netsnoer.

Accessoires

De machine wordt geleverd met verschillende accessoires zoals te zien op de productfoto’s op deze pagina. Allereerst krijg je bij de machine de bekende Miele Fiberteq zuigmond die gebruikt kan worden voor zowel harde als zachte vloeren. Daarnaast zitten er nog verscheidene opzetstukken bij voor het zuigen van meubels en andere moeilijk te bereiken plekken. Bij de machine zit 1 stofzuigerzak meegeleverd.

8.5Expert Score
Klein van formaat, maar groot in prestaties.
De C1 Compact Powerline van Miele is een fijne lichtgewicht stofzuiger met een krachtige motor die een hoge zuigkracht biedt. Daarnaast is de machine zelf ook nog erg klein van formaat, wat handig is voor mensen met weinig ruimte. Gemakkelijk te tillen en een oerdegelijke kwaliteit.
Gebruiksgemak
9
Geluidsniveau
8
Zuigprestaties
8.5
Pluspunten
  • Hoge zuigkracht
  • Lichte machine
  • Veel accessoires
  • Fiberteq stofzuigermond
- Minpunten
  • 9 meter actieradius
  • Geen telescoopbuis

Extra informatie

Specificaties: Miele Compact C1 PowerLine

Garantie

2 jaar

Geluidsniveau

70-80 Decibel

Type Stofopvang

Met Stofzak

Stroomvoorziening

Netstroom

Type Stofzuiger

Traditionele stofzuiger

Stofzuigeradviseur.nl
Logo
Enable registration in settings - general