Dyson Kruimeldieven

Dyson staat bekend om zijn kwalitatief sterke stofzuigers. Ze zijn echter ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van kruimelzuigers. Als je een Dyson kruimeldief wilt kopen, dan kun je op deze pagina terecht.

Waarom een Dyson Kruimeldief?

Een traditionele stofzuiger is een behoorlijk groot apparaat, met grote zuigmond en een grote rollende bak waar je het netsnoer uit moet sleuren alvorens je gebruik kunt maken van de machine. Een kruimeldief daarintegen, is een kleine stofzuiger die werkt op accu en heel licht is. Het is het ideale apparaat om snel kruimels van de bank te zuigen, of chips op de grond, zonder de “grote” stofzuiger te pakken. Het merk Dyson is al jaren een vertrouwde naam op de kruimelzuiger markt, en heeft zijn producten tot in detail ontwikkeld. Met gebruiksgemak in het achterhoofd is het product ontwikkeld, en dankzij de stofzak-loze formule kun je het vuil gemakkelijk in de prullenmand legen.

Enige resultaat

Niet alleen ziet deze Dyson kruimeldief er fantastisch uit met zijn futuristische design, hij is ook nog eens ontzettend functioneel. Gemakkelijk alle losse kruimels en ander afval opzuigen met de V7 Trigger ...
Meer details +
Al met al zouden we deze kruimeldief van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kruimeldief om klein vuil snel op te zuigen. Het enigsinds harde geluid en de accuduur van 30 minuten zijn 2 factoren waarvan je zelf moet overwegen of ze nadelig zijn voor het doel waar je de V7 Trigger voor wilt gebruiken.
Gewicht
8.5
Leeggemak
8
Ergonomie
9
Voordelen:
  • Gemakkelijk voor in het huishouden
  • Draadloos en licht dus ideaal te besturen en in kleine hoekjes te komen
  • Gemakkelijk te legen (zie afbeelding)
Nadelen:
  • Enigzins luid met een geluid van 85 decibel
  • 30 minuten accuduur